comoda

Mii make-up academy


Mii staat voor huidvriendelijke, minerale make-up!

Leer een oogverblindend, natuurlijk resultaat te bekomen.

Download Kalender

make-up academy

Tijdens de Get to know Mii make-up training maak je kennis
met de minerale make-up wereld van Mii. We overlopen in de voormiddag het gamma en gaan in de namiddag
aan de slag in de praktijk zodat je deze schitterende make-up lijn leert te gebruiken om tot een oogverblindend,
natuurlijk resultaat te komen.

Maandag 04/09 10u - 16u30
Zondag 24/09 9u30 - 16u (Limburg)
Maandag 16/10 10u - 16u30
Maandag 27/11 10u - 16u30


high definition brows

Wenkbrauwstylist, een beroep met toekomst! Wil jij graag weten hoe je op een professionele manier wenkbrauwen kan shapen, kleuren en epileren? Tijdens de les leer je hoe je natuurlijke wenkbrauwen in vorm brengt zodat ze perfect bij de eigen gezichtsvorm van de klant passen. Er wordt aandacht besteed aan het goed strak modelleren van wenkbrauwen met een unieke huidvriendelijke hars a.d.h.v. onze eyecatching “orb” & pincet ter afwerking. Daarnaast leer je wenkbrauwen kleuren & bijtekenen voor een prachtig en verzorgd resultaat.


Concreet komen volgende zaken aan bod:
Brow mapping, hygiëne & veiligheid, contra-indicaties, productkennis, verven met wenkbrauwverf, gezichtsvormen, afwerking & upselling met ons retail browstyling gamma.


Maandag 11/09 10u - 16u30


spraytanning

Sedert 2022 voorzien we een videotraining voor de Kissed by Mii opleiding. Je ontvangt via mail onze volledig uitgewerkte cursus en in
bijhorende video wordt alles stap voor stap in de praktijk uitgelegd. Praktijk opleidingen gebeuren op aanvraag.


Feestkapsels

Deze workshop is speciaal voor kappers, visagisten & MUA's om het vertrouwen te krijgen in het creëren van moeiteloze, duurzame feestkapsels in een minimum van tijd. Deze sessie zit boordevol tips & tricks en technieken vanuit het werkveld.
Je brengt hiervoor een eigen model mee met een minimum haarlengte (schouderlengte).


Maandag 06/11 9u - 13u


Feestmake-up

Mis jij nog wat zelfvertrouwen op gebied van feestmake-up, eyeliner of valse wimpers? Dan is deze submodule ideaal voor jou. Na een fantastische demo van make-up artist Sharon Baes ga je zelf aan de slag op een medecursist. Sharon geeft jullie al doende de nodige tips & tricks om jouw feestmake-up tot een next level te brengen.


Maandag 06/11 13u30 - 17u30


Start-2-workshop

Wil jij ook je verkoop een boost geven en weet je niet goed hoe je nu precies aan een workshop begint?
In deze sessie komen volgende punten aan bod:

  1. Hoe begin je aan een workshop?
  2. Wie, wat, hoe, waar, wanneer?
  3. Hoe organiseer je een workshop praktisch?
  4. Mogelijkheid tot ervaring uitwisselen met collega's
  5. Je ontvangt een handleiding als houvast


    De training wordt gegeven door een MUA met jarenlange ervaring in het geven van workshops


    Maandag 23/10 13u30 - 17u30

Opleiding make-up artist

In deze opleiding vormen we jou om tot ervaren make-up artist. We helpen je jouw pad als MUA uit te stippelen en te bewandelen. De demo's en oefenmomenten maken deze make-up opleiding heel praktijkgericht. Zo krijg je de make-up technieken goed in je vingers en is dit je eerste stap naar een professionele carrière als MUA.


De nadruk in deze opleiding leggen we op het leren zien van de schoonheden van uw klanten en deze te accentueren met jouw skills. Naturelle looks, bruidsmake-up en (basis) hair styling evenals make-up voor shoots en modeshow zijn voor jou een verworven skill na het volgen van onze opleiding.


Deze opleiding is voor iedereen, met of zonder ervaring en wordt gegeven door ervaren make-up artisten.


Dit traject bestaat uit 12 avondlessen telkens van 18u - 22u:
04/09 - 11/09 - 18/09 - 25/09 - 02/10 - 16/10 - 23/10 - 06/11 - 13/11 - 20/11 - 27/11 - 04/12


1-op-1 make-up training

Struggle jij met bepaalde make-up technieken? Dan is deze één op één training iets voor jou! Op basis van jouw noden en wensen gaan we aan de slag om jou zelfzekerder te laten voelen in je make-up. Deze training duurt drie uur en wordt gegeven door een ervaren MUA.


Jij dient zelf een eigen model te voorzien


op aanvraag


Masterclass high tea Sharon Baes

Wil je nieuwe technieken onder de knie krijgen & gewaagdere looks kunnen creëren? Heb je tijdens de week vaak te weinig tijd om opleidingen te volgen? We creëren een ware belevingsdag waarin je ondergedompeld wordt in de nieuwste make-up technieken, dit terwijl je kan genieten van een heerlijke lunch & high tea door COMODA cosmetics. Deze dag is een verkorte/ compacte versie van onze make-up voor gevorderden traject, dus ideaal als je een dag kan vrijmaken om je technieken tot een ander niveau te tillen & je te focussen op specialere looks.


Zondag 15/10 9u30 - 17u


Masterclass glowy make-up by Laurena

Deze gloednieuwe masterclass wordt gegeven door MUA Laurena (@makeupbylena) die zich specialiseert in glowy glam make-up. De focus ligt op hoe je op een natuurlijke wijze een egale, oplichtende huid kan creëren met sprekende, stralende ogen. Er wordt een demo voorzien van A-Z op model en in de namiddag wordt op elkaar geoefend.


Zondag 17/09 9u30 - 17u


2-daagse Mii make-up academy & masterclass make-up (LIMBURG)

Mii staat voor huidvriendelijke, minerale make-up! Tijdens de 'Get to know Mii' make-up training op dag 1 maak je kennis met de minerale make-up wereld van Mii. Op dag 2 leren we je met verschillende technieken twee volledige looks.


Bij de eerste look ligt het accent op de "graphic liner" techniek om zo de perfecte wing of cat eye te creëren. Bij de tweede look gaan we voor "the glam & glow girl look".


Breng je make-up skills to the next level en schrijf je in voor deze masterclass by Julie Snaet.


Zondag 24/09 9u30 - 16u
Maandag 25/09 9u30 - 16u


Boost your sales training

Meer verkopen in je salon en niet "pusherig" over komen.


Jij bent de grootste fan van je producten en je diensten, je kan er uren over vertellen, maar verkopen? Nee, dat is niets voor jou. Herken je jezelf? Dan is deze workshop iets voor jou! Onze trainster Ine Reyntjens, die al meer dan 20 jaar succesvol haar eigen schoonheidsinstituut uitbaat, leert je al haar "skills & tricks" zodat je op een ongedwongen manier je verkoop kan boosten en je salon nog rendabeler kan maken.


Ine werkt met Mii Cosmetics in haar salon en weet dus als geen ander hoe je deze producten het best in de kijker zet.


Maandag 23/10 9u - 13u


Hand- en voetverzorging by Ine

Wil jij een nieuwe exclusieve spa manicure of pedicure aanbieden? Dan is deze opleiding iets voor jou!


In deze praktijkgerichte opleiding geven we je graag uitleg over de verschillende producten en hun kenmerken en leren we hoe je deze exclusieve manicure en pedicure best kan toepassen in de praktijk. Door de actieve ingrediënten werken onze producten extra voedend, kalmerend en herstellend en bovendien hebben ze enorm aangename geuren.


Op dag 1 bespreken we de nail care treatment en hoe we de nagels terug in optimale conditie brengen. We werken af met de colour confidence nail polish of gel polish waardoor een "ready to go" resultaat wordt gegarandeerd.


Op dag 2 kunnen jullie kennis maken met onze Mii spa pedicure. Je krijgt een volledige uitleg van de producten en hun kenmerken, je leert de voeten en nagels analyseren en het juiste behandelplan opstellen. Van Fly-By pedicure tot een uitgebreide voetverzorging met voetmassage. Stap voor stap leren we je graag onze Mii pedicure routines.


Je bent niet verplicht om beide dagen te volgen.


Maandag 13/11 10u - 17u
Dinsdag 14/11 10u - 17u

Download Kalender

Blijf op de hoogte:


© 2024 - COMODA

website by pencill