comoda

PMU


Bij COMODA pmu is onze specialisatie permanente make-up.

BROWS, EYES, LIPS & MEDICAL.

Wij helpen je graag op weg om professionele PMU-artiest te worden.
Wij bieden zowel opleidingen voor starters als gevorderden.
Er wordt gewerkt met veilige pigmenten en toestellen van hoge kwaliteit, die voldoen aan de strengste Europese normen.
Permanente make-up is een vak dat voortdurend in ontwikkeling is. Onze kennis en vaardigheden bepalen het resultaat van jouw behandeling,

Onze ervaring is hierbij jouw troef.

"Permanente make-up is een vak, onze ervaring jouw voordeel!”

download de PMU infobrochure

Lippen

Geef je ontwikkeling als PMU specialist een boost en wordt een expert in full lips. Volg deze exclusieve training en leer nude of felgekleurde full lips maken middels de 3D ombre techniek met verschillende soorten naalden en meerdere kleuren.
Perfect voor klanten die van nature bleke lippen hebben of voor klanten die gewend zijn altijd lipstick te gebruiken. Tevens geschikt voor klanten die dunne lippen hebben en een volume effect zoeken of voor klanten die door een ongeval of door schisis een litteken of ongelijke lippen hebben.


Eyes

Er zijn echter meer mogelijkheden, zoals een extra brede design eyeliner, een uitgeschaduwde eyeliner of bv een duo-tone eyeliner in 2 kleuren. Deze verschillende technieken kunnen zelfs met elkaar gecombineerd worden.
Ben jij PMU specialist en wil je graag je eyeliner techniek optimaliseren?
Dan is deze opleiding zeer waardevol!


Brows

Deze training is ontworpen voor de microblading artist of PMU artist die wil overschakelen van de manuele techniek naar de machinale techniek! Of voor de PMU artist die zichzelf wil blijven ontwikkelen.
Tijdens deze intensieve training leren we jullie hoe je een mooie soft ombre powderbrow kunt creëren. Veel voorkomende struggles, technieken, naaldkeuze alsook welke kleuren bij welk type passen, komen uitgebreid aan bod.


toestel

BioEvolution toestellen worden gekenmerkt door het hoge naaldvermogen en de precisie van de naald - onafhankelijk van de dichtheid en elasticiteit van de huid. Dit minimaliseert het bloeden en het discomfort voor de klant. Dankzij de precisie van de naald, is de pigmentlijn volkomen consistent en niet gekarteld. De innovatieve POWER LINER technologie die gebruikt wordt in het handstuk zorgt voor een continue frequentie, vermogen en voorspelbaarheid, ongeacht het veranderen van de huidstructuren. De voordelen van deze functie zijn meer pigment in de huid, op een meer consistent tempo, waardoor er een snellere behandeling plaatsvindt, een snellere genezingstijd en een meer nauwkeurige behandeling.


Hanami

Hanami, biedt permanente make-up inkt van de hoogste kwaliteit, waarin innovatieve technologieën zijn gebruikt - om te voldoen aan de kwaliteitsnormen van een veilig product voor de gezondheid en om het beste effect te verkrijgen na genezing van de pigmentatie. Het werken met deze pigmenten is eenvoudig, de pigmentatie geneest prachtig met een mooie natuurlijke glans en de kleur blijft lang verzadigd. De pigmenten zijn ondanks de hoge pigmentconcentratie zeer vloeibaar en zijn bijzonder geschikt voor elk type PMU. Hanami pigmenten voldoen aan de eisen van EU-verordening (EU) 2020/2081 inzake tatoeages en permanente make-up, gebaseerd op EU-verordening (EG) 1907/2006 en (EG) 528/2012 in combinatie met (EG) 1223/2009.

download de PMU infobrochure

Blijf op de hoogte:


© 2024 - COMODA

website by pencill