Events

Day of Beauty 2023THIS WAS OUR CHRISTMAS HAPPENINGCome and enjoy our Christmas event op zaterdag 19 november!

19 NOVEMBER 2022Verlang je ook al naar vuurkorven, sfeervolle lampjes, een kerstmuziekje op de achtergrond? Breng je kersthumeur mee & kom genieten van inspirerende demo's en Christmas bites & drinks van de foodtruck!

Op de planning:
• Doorlopende demo's PMU, Mii make-up, Oolaboo skin care, Nails & Feet
• A holly jolly Christmas vibe with holly jolly bites & drinks
• Geniet ook van promoties en interessante startpakketten
• Leuke Christmas ideas & giftboxes

Zin om de kerstsfeer te komen opsnuiven? Laat het ons weten via sharon@comoda.be Reeds klant of interesse om kennis te maken met Comoda? Jullie zijn van harte welkom vanaf 16u

Natural Face Lifting met Inge Deceuninck

3, 4 & 5 OKTOBER 2022Inge Deceuninck, oprichtster van de Natural Face Lifting Academy, heeft op basis van haar studies tot fysiotherapeute - ervaring in het brandwondencentrum in Gent - de 15 jaar training - begeleiding en coaching in de fitness- en topsportwereld, 8 manuele technieken ontwikkeld om het gelaat te verjongen en de huid te verbeteren. Op 3, 4 & 5 oktober komt ze langs om bij ons een opleiding Natural Face Lifting te geven. Deze bestaat uit 3 opleidingsdagen: Skimprovement (deel 1) – stimuleer, activeer & vitaliseer de huid. Skimprovement (deel 2) – totale relaxatie in de huid zorgt voor huidherstel. Skinalyse – mijn huid thuis. Verschillende behandelplannen worden doorgenomen tijdens de lessen om de huid van je klant naar een nog hoger niveau te tillen.

Vraag vrijblijvend meer info via academy@comoda.be of schrijf je in!

THIS WAS OUR INSPIRATION DAYInspiration Day at the new COMODA HQ

26 JUNI 2022Kom jij samen met ons onze opendeurdag en het nieuwe COMODA HQ vieren?

We nodigen je graag uit op onze Inspiration Day op zondag 26 juni waar je doorlopend kan genieten van demo’s van make-up, browstyling, nails, skincare rituals, natural face lifting en PMU. Je geniet ook van tal van promoties op onze cabine producten van Oolaboo en op het nieuwe Mii Nails & Feet gamma.

Dit gaat uiteraard gepaard met een lekker hapje en drankje! Vier je met ons mee?

Masterclass PMU met Stefanie Toms

27 - 28 JUNI 2022De vraag van klanten naar permanente make-up behandelingen is enorm gestegen de laatste jaren, en dit maakt dat het beheersen van de techniek een zeer interessante aanvulling kan zijn in je beautysalon, of juist de beste keus om mee te starten als nieuwkomer in de beauty industrie omdat je veel en snel klanten ermee kan aantrekken.

Omdat stil staan achteruit gaan is, willen we jullie bij COMODA graag blijven inspireren en bijstaan in educatie.

Save the date :
maandag 27 juni (winged eyeliner) & dinsdag 28 juni (smokey eyes)!

Deze Masterclass PMU bestaat uit 2 intensieve lesdagen waarin we je brein prikkelen en je handen trainen om de juiste skills te leren. Je oefent je techniek op latex na het zien van een live demo op m model.

Ben jij reeds PMU artist en wil je je kennis en techniek verbeteren?
Schrijf je dan in via academy@comoda.be

Blijf op de hoogte:


© 2023 - COMODA

website by pencill