comoda

Academy


Bij de COMODA Academy kunt u als beauty professional terecht
voor opleidingen in skin, make-up, brows, tanning, nail & feet,
maar ook voor events, workshops, lezingen & masterclasses.
Afwisselend zullen deze verzorgd worden door ons team van trainers of externe gastsprekers en docenten.


download onze kalender:opleidingskalender

“Education is the foundation for progress!
Join us in our mission to educate, evolve and create change”

inschrijven

Mii

Tijdens de Mii make-up academy kan u tal van opleidingen volgen, van basismodules tot submodules. Denk maar aan een algemene make-up, brows of spraytanning opleiding tot specialitiemodules waarbij je je kan focussen op feestmake-up, make-up voor de mature huid, bruidsmake-up of workshops om je sales of marketing skills naar een hoger niveau te tillen.


Ontdek alle Mii opleidingen

Oolaboo

Learn, admire, become, een leer- en ontwikkelprincipe van Oolaboo. Bij opstart met Oolaboo is een de ‘Authentic’ opleiding een vereiste. Wil je je verder specialiseren op een bepaalde lijn of behandeling? Dan kan je een next level, super foodies, skin rebirth & guasha opleiding meevolgen of een cursus die zich focust op voedingssupplementen of het geven van workshops.


Ontdek alle Oolaboo opleidingen

PMU

Wil je je specialiseren in het aanbrengen van permanente make-up? Dan is een PMU opleiding bij de Comoda Academy een perfecte start voor je praktijk! Zowel als starter als ervaren PMU artist kan je bij ons tal van opleidingen meevolgen, van soft pixel ombre & powder brows tot design eyeliner, smokey eyes en aquarel lips.


Ontdek alle PMU opleidingen

Blijf op de hoogte:


© 2024 - COMODA

website by pencill