comoda

oolaboo


Kennis en persoonlijke begeleiding staan bij Oolaboo hoog in het vaandel. Voordat je met onze huidverbeterende producten kunt starten vinden wij het vanzelfsprekend dat je volledig op de hoogte bent van onze producten, onze filosofie en onze behandelingen. Zo behaal je straks de meest optimale resultaten met onze treatments.

oolaboo opleidingen

Download Kalender

Oolaboo Authentic

Kennis en persoonlijke begeleiding staan bij Oolaboo hoog in het vaandel. Voordat je met onze huidverbeterende producten kunt starten vinden wij het vanzelfsprekend dat je volledig op de hoogte bent van onze producten, onze filosofie en onze behandelingen. Zo behaal je straks de meest optimale resultaten met onze treatments.


In deze tweedaagse training leer je alles over de filosofie en de cosmeceuticals van Oolaboo. In de praktijk leer je alle stappen van onze unieke authentic treatment en hoe je deze kunt toepassen met de verschillende huidverbeterende programma's van Oolaboo, zodat je daarna helemaal klaar bent om als Oolaboo skin specialist van start te kunnen gaan.


Geschikt voor iedereen die recent met Oolaboo is gestart of de cursus wil meevolgen ter opfrissing om juist productadvies of effectievere behandelingen aan te bieden.


Ma 16/10 (theorie) & di 17/10 (praktijk) 10u - 16u30
Ma 04/12 (theorie) & di 05/12 (praktijk) 10u - 16u30


Boost your sales training

Meer verkopen in je salon en niet "pusherig" over komen.


Jij bent de grootste fan van je producten en je diensten, je kan er uren over vertellen, maar verkopen? Nee, dat is niets voor jou. Herken je jezelf? Dan is deze workshop iets voor jou! Onze trainster Ine Reyntjens, die al meer dan 20 jaar succesvol haar eigen schoonheidsinstituut uitbaat, leert je al haar "skills & tricks" zodat je op een ongedwongen manier je verkoop kan boosten en je salon nog rendabeler kan maken.


Ine werkt met Oolaboo in haar salon en weet dus als geen ander hoe je deze producten het best in de kijker zet.


Woensdag 13/09 09u30 - 13u


Morning dew

Het intensieve en nieuwe systeem van Oolaboo 'morning dew hydra-active prebiotic program' helpt vochtverlies te voorkomen en helpt een extra droge huid te herstellen. De unieke producten bevatten breBIULIN AGA, een natuurlijke prebioticum waarvan is bewezen dat het helpt de microbiota van de huid in evenwicht te brengen. Hierdoor wordt het huid-microbioom weer in balans gebracht, worden huidproblemen op een natuurlijke wijze opgelost en wordt huidschade, als gevolg van conserveermiddelen aanwezig in cosmetica, voorkomen.


In deze training leer je alles over deze 4 innovatieve producten, speciaal ontwikkeld voor een droge, jeukende en/of eczeemgevoelige huid. In de namiddag leer je in de praktijk de nieuwste 'morning dew hydra-actieve treatment'.


Woensdag 18/10 10u - 16u30


Super foodies skin care

Tijdens deze trainingsdag starten we in de ochtend met de theoretische kennis over alle super foodies producten en wordt er stil gestaan bij de voordelen van de 'keizer' onder super foods: de Japanse Matcha thee.


Tijdens het praktijkgedeelte 's middags leer je de 'pamper me treatment', gebaseerd op holistische massagetechnieken uit Hawaï (Lomi Lomi). De sleutelwoorden voor deze treatment zijn: voeden, beschermen & beleven.


De huid wordt overspoeld met voedende en hydraterende, op super foods gebaseerde, producten voor een frisse en gezonde uitstraling. Wil jij vernieuwend zijn en een op Matcha gebaseerde behandeling aanbieden? Kom dan onze super foodies skin care opleiding meevolgen.


Woensdag 30/08 10u - 16u30


Anti-aging smart aesthetics

Ontdek onze gloednieuwe Japanse anti-aging massage. In deze training leer je alles over ons smart aesthetics programma dat zich richt op het vertragen van huidveroudering en de ondersteunin gna botox en/of fillerinjecties. Naast het smart aesthetics serum leer je alles over onze twee nieuwste productinnovaties: de superhero viamine A ampoule en age defense skin firmer.


Dankzij dit programma wordt de huid compacter, gelift en worden rimpels minder zichtbaar. Om het resultaat van de producten te versterken is een speciale treatment ontwikkeld. Met deze treatment worden het gelaat en de hals op een natuurlijke manier gelift. In de namiddag wordt de toepassing van de massagetechniek, gebaseerd op de Kobido gezichtsmassage (Kobido is Japans voor 'de weg van de schoonheid' deze eeuwenoude gezichtsmassage vindt haar roots in de traditionele Chinese geneeskunde, net als Shiatsu), samen met de smart aesthetics producten aangeleerd.


Woensdag 29/11 10u - 16u30


Skin renewal in a new light

anti-aging d.m.v. bindweefselmassage


In deze training leer je alles over het bevorderen van huidvernieuwing. Centraal staat het gebruik van onze peelings in combinatie met kuurprogramma's. Je leert hoe onze peelings pigmentproblemen en onzuiverheden kunnen verminderen en voorkomen. Zo leer jij hoe je jouw steentje kunt bijdragen aan het verminderen van de tekenen van (vroegtijdige) huidveroudering bij jouw klanten. Uiteraard leer je alles over de ingrediënten en begrijp je waarom juist peelings verzachtend en verhelderend op de huid werken.


In de praktijk leer je onze 'deep tissue massage', een unieke massage waarbij onderliggend bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt door middel van diverse intensieve massagetechnieken. Je leert hoe je dankzij onze deep tissue massage de huiddoorbloeding kan stimuleren, de huidstructuur kan verjongen, blokkades kan reduceren en het bindweefsel kan verstevigen.


Woensdag 08/11 10u - 16u30


webinar smart aesthetics Derma Pro 5+

Dankzij de smart aesthetics producten, de behandeling en de onlangs gelanceerde Derma Pro 5+, bereik je spectaculaire resultaten. Tijdens deze live stream leer je alles over het gebruik van de Derma Pro 5+ en leer je hoe je de verschillende combinaties voor meerdere doeleinden zoals huidverbetering kunt uitvoeren.


Wij demonstreren je de 4 modi voor huidverbetering: insluizen van werkstoffen, lifting, anti-aging en oogcontour, de volgende 5 technologieën: elektrische puls, EMS (electrical muscle stimulation), radiofrequentie, LED-licht en vibratie. Je leert ook hoe je de Derma Pro 5+ het beste aan je klanten voor thuisgebruik kunt adviseren.


Uiteraard vervangt de Derma Pro 5+ niet de behandeling van jou als schoonheidsspecialist of huidspecialist, maar is deze ontwikkeld als innovatief tool die je kunt gebruiken tijdens jouw behandelingen of thuis als dagelijks schoonheidsritueel, zodat de persoonlijke huiddoelen sneller en eenvoudiger zullen worden behaald.


Maandag 11/09 (webinar Nederland) 14u (+/- 1u)


Wu xing holistic treatment

Werking volgens de 5 elementen.


In de traditionele Chinese gneeskunde zie je dat wat er in de natuur gebeurt, zich vertaald op je huid. Door te kijken naar de energie van de seizoenen, kan je op verschillende wijzen de huid behandelen.


Vanuit een holistisch standpunt maak je samen met de klant een keuze voor de aanpak van de behandeling. Je kijkt naar de huidconditie, de energiestromen en de emotie van dat moment. In de Wu Xing hebben we het over 5 elementen; Hout (lente), Vuur (zomer), Aarde (nazomer), Metaal (herfst) en Water (winter). Deze elementen corresponderen met verschillende resonanties die we in de training zullen bespreken en die je helpen om te bepalen welke aanpak voor welke klant geschikt is.


We hebben hiervoor een nieuwe behandeling en massage ontwikkeld, die vanuit holistisch standpunt een accent legt op energetisch, etherisch en fysiek niveau.


datum wordt nog gecommuniceerd 10u - 16u30

Download Kalender

Blijf op de hoogte:


© 2024 - COMODA

website by pencill