comoda

PMU opleiding


Wil je je specialiseren in het aanbrengen van permanente make-up? Dan is een PMU opleiding bij de Comoda Academy een perfecte start voor je praktijk!

Kies voor een vak met toekomst & onderscheid jezelf van anderen.

Download Kalender

Allround PMU artist

Tijdens deze opleiding krijg je 9 dagen les (1 dag theorieleer, 3 dagen wenkbrauwen, 2 dagen eyeliner/deepliner, 2 dagen lippen en 1 follow up dag). Telkens met 3 modellen per module. Tussenin wordt er gewerkt op latex om de techniek te vervolmaken, met interactie tussen de cursist en de docent + strikste begeleiding voor je praktijk en degelijke ondersteuning en opvolging nadien. Op de terugkomdag (3 maanden na het afronden van de opleiding) voer je de touch ups uit op 2 modellen naar keuze onder begeleiding.


Theorie Online
Powderbrows 24, 25 & 26/09
Lips 07 & 08/10
Eyeliner 04 & 05/11
Terugkomdag (in overleg)


Full lips

Geef je ontwikkeling als PMU artist een boost en word een expert in full lips. Leer fantastische stralende nude of felgekleurde lips maken middels de 3D ombre techniek met meerdere pigmenten. Perfect voor klaten die van nature bleke lippen hebben of voor klanten die gewend zijn altijd lipstick te gebruiken. Tevens geschikt voor klanten die dunne lippen hebben en een volume effect zoeken of voor klanten die door een ongeval of door schisis een litteken of ongelijke lippen hebben. Je voorziet zelf 3 modellen.


theorie opleiding - online


Ma 07 & Di 08/10 9u30 - 17u00


powderbrows

De nieuwste trend wat betreft PMU wenkbrauwen zijn de ombre en powderbrows. Wil jij deze techniek graag onder de knie krijgen en aanbieden bij jou in het instituut? Tijdens deze 3-daagse praktijk training leer je alles over de perfecte wenkbrauwvorm d.m.v. browmapping en leren we je hoe je prachtige wenkbrauwen creëert volgens de pixel techniek. Je voorziet zelf 3 modellen.


Theorie opleiding (online)


Ma 24/09, di 25/09 & wo 26/09 9u30 - 17u


eyeliner

Je maakt kennis met het plaatsen van een deepliner en een natuurlijke eyeliner. Wil jij leren hoe je de mooiste eyeliner kunt zetten? Volg de opleiding bij COMODA en word een expert in het plaatsen van eyeliners. In het bijzijn van de docente worden jou de technieken van een eyeliner geleerd voor zowel boven als onder het oog. Het zetten van een eyeliner is heel delicaat en wordt dan ook vooraf uitgebreid geoefend door iedereen op latex, zodat je goed begeleid wordt in het zetten van een mooie strakke eyeliner en een passende vorm bij elk gezicht. Je voorziet zelf 3 modellen.


Theorie opleiding 18/09 inbegrepen


ma 23/10 & di 24/10 9u - 17u30


hygiëneprocedure

Ben je tatoeëerder-piercer? Ben je een schoonheidsspecialiste die (semi-) permanente make-up plaatst? Dan ben je verplicht van FOD volksgezondheid om het attest inzake hygiëne op zak te hebben. Elke beroepsoefenaar moet, zoals bepaald door het KB van 25 november 2005 betreffende de reglementering van de tatoeages, piercings en permanente make-up, een opleiding volgen om het attest "Hygiëneprocedures voor tattoos en piercings" te verkrijgen.


De lessen worden gegeven door een erkende lesgever van Attentia.


December '24


masterclass combi winged & brede eyeliner

Wil je de ogen van je klanten nog beter laten uitkomen dankzij de perfecte breedte of door het creëren van een wing aan je eyeliner? Dan is deze specialisatieopleiding exact wat je nodig hebt. Voor iedereen die reeds een goeie basiskennis en de nodige ervaring heeft in het plaatsen van de permanente eyeliner. Deze opleiding is specifiek voor zij die een stapje verder willen gaan in deze oogtechnieken.


Op aanvraag


Masterclass smokey eyes

Is een eyeliner te afgelijnd of te hard voor bepaald klanten? In deze masterclass werk je met een mooi pixel effect naar de buitenhoek van het oog toe. Voor iedereen die zijn klanten het gemak wil gunnen van 's morgens met perfecte opgemaakte ogen op te staan. De eyeliner wordt geplaatst d.m.v. 2 of 3 kleuren, dit van licht naar donker. Op deze manier bereik je een subtiele smokey eye zonder dat de klant er zelf nog iets aan hoeft te doen & het geeft de blik meer intensiteit en het gezicht een mooie uitstraling.


Op aanvraag


perfectietraining powderbrows

Plaats jij reeds PMU van de wenkbrauwen maar wil je jezelf nog perfectioneren of heb je behoefte aan een extra opleiding? Volg dan één van onze perfectie trainingen mee! Er wordt gefocust op praktijk met 2 modellen die je dient te voorzien.


Op aanvraag


Tepelhofreconstructie/ areola

De vraag naar medische tattoo behandelingen is de voorbije jaren sterk gestegen. Het beheersen van deze technieken is dus een sterke troef in de beauty wereld, zowel als nieuwkomer als ervaren professional. De opleiding 3D areola pigmentatie wordt toegepast na een borstreconstructie maar ook na esthetische borstoperaties. Deze zeer uitgebreide hands-on training is een combinatie van theorie en praktijk.


Deze opleiding bestaat uit 3 dagen theorie en 1 halve dag praktijk (1-op-1). Minimum 6 maand ervaring in het plaatsen van tattoo of permanente make-up. Tijdens deze opleiding bespreken we de datum voor het praktijkgedeelte. Hiervoor dien je dan zelf 1 model te voorzien.


Op aanvraag


litteken & striemen camouflage

De vraag naar een oplossing tegen littekens & striemen komt veel voor. Littekens & striemen kunnen door middel van een speciale tattoo techniek sterk verbetert en verminderd worden. Wil jij je verder specialiseren en een nieuwe zeer populaire behandeling toevoegen aan je aanbod, dan is deze opleiding iets voor jou!


Deze behandeling kan op 2 verschillende methodes toegepast worden. Inkless: Bij deze behandeling gaan we zonder inkt de huid pigmenteren. Deze training bestaat uit vooraf een online training. Op de dag van de praktijk zien jullie eerst nog een stukje theorie en daarna gaan jullie oefenen. Je voorziet zelf 4 modellen voor deze dag. Deze opleiding kan doorgaan met een maximum van 4 cursisten.


Inked: deze opleiding omvat de 2 methodes, zowel de inkless als de inked en is het meest voorkomend. De training bestaat ook terug uit een online training, een stukje theorie en 2 dagen praktijk. Ook hiervoor voorzien jullie 4 modellen. Maximum 2 cursisten, op die manier kunnen we jullie de nodige bijstand bieden.


Op aanvraag

Download Kalender

Blijf op de hoogte:


© 2024 - COMODA

website by pencill