Over ons en onze geluksmomentjes

Oolaboo website

Oolaboo gelooft in schoonheid aan de buitenkant, maar échte schoonheid ontstaat door net zoveel zorg te besteden aan je binnenkant.
Belangrijkste uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze producten is dat alles wat we in en op ons lichaam gebruiken,
veilig en zoveel mogelijk natuurlijk moet zijn. Want wat niet veilig genoeg is voor je mond,
gebruiken wij ook niet voor jouw huid en haar. Onze producten zijn dan ook allemaal vrij van parabenen, sulfaten en minerale oliën.


de beste ingrediënten uit de natuur

Oolaboo belichaamt huidverbetering en haarverzorging van topkwaliteit, wij combineren alles wat ecologisch en sociaal verantwoord is, met alles wat uitmunt in het gebruik van actieve natuurlijke ingrediënten met een opvallende luxe-ervaring. We zijn er trots op dat we de planeet van dienst kunnen zijn door biologisch afbreekbare verpakkingen te gebruiken, dierenwelzijn te ondersteunen, te doneren aan derdewereldlanden en veilige en luxueuze producten voor jouw haar en jouw huid te leveren met de beste ingrediënten uit de natuur!


je dagelijkse schoonheidsroutine

Wij helpen je graag bij je dagelijkse schoonheidsroutine met de beste en veiligste cosmeticaproducten. Of je nu op zoek bent naar een herstellende shampoo, een huidverbeterende crème, een veilige tandpasta of dat je een comfortabele ambiance met exclusieve geuren wilt creëren, Oolaboo helpt je graag het beste van jezelf naar boven te halen. Geluk vind je in de kleine dingen van het leven en natuurlijk staan wij te trappelen om deelgenoot te zijn van jouw geluk door je te omringen met allemaal kleine Oolaboo-geluksmomentjes.

Oolaboo website

Blijf op de hoogte:


© 2021 - COMODA

website by pencill